Solenergi

Hvorfor skal jeg vælge sol energi?

Solens energi er helt gratis!

Solen har strålet i mere end 4,57 milliarder år og hver dag udsender den en enorm mængde energi som er 100% ren og helt gratis. Solens energi er så stor, at den reelt dækker hele vores energibehov og med et moderne solcelleanlæg fra Energi og Sol, kan du producere dit egen el – for under kr. 2 pr. kWh hvilket er godt for miljøet, og en betydelig gevinst for din privatøkonomi.

De solcelleanlæg som leveres af Energi og Sol er meget robuste, hvilket vil sige at solcellerne monteres på dit tag med en ydelsesgaranti på 30 år.

Uanset om du bor i en ælder ejendom eller i nybyggeri har din hustand et dagligt forbrug at el. Prisen på el stiger og stiger, men ved at vælge solcelle kan du producere din egen strøm til en fast pris de næste 30 år.

Energi og Sol tilbyder en opmåling af dit hus og en tilhørende energirapport, hvor du med selvsyn få dokumentation for økonomien i at vælge solenergi som din fremtidige energi kilde til el.

Vi opfordre dig til at læst vores blog igennem, hvor du vil finde en aktuel information om solceller og solenergi – således at du har et oplyst grundlag før du træffer din beslutning.