Schüco

af Mikkel Danholm AlbrechtsenEnergi og Sol på Facebook

Schüco
“Green Technology for the Blue Planet. Clean energy from Solar and Windows”

         

Schüco, (udtales shjyko), er en stor tysk industrikoncern, med over 60 år på bagen. Virksomhedens fundament var oprindeligt aluminiumskonstruktioner, specifikt til forretninger og butiksvinduer, i hjembyen Bielefeld.

År efter år er Schüco blevet en evigt større virksomhed, og har pr. skrevne dato en tilstedeværelse i 78 lande, inklusiv Danmark med kontor i Hvidovre.

  Etableret 1951  
  Ansatte 5.000 på verdensplan  
  Hovedsæde Bielefeld, Tyskland  
  Forretningsområder: Vinduespartier  
    Facader  
    Solceller  
  Omsætning (2011) €2,23 mia.  
       
Torre Telefónica, Barcelona

Et af Schücos store projekter – skyskraberen “Torre Telefónica”, i Barcelona.

Efter flere store ekspansioner i firmaet igennem et halvt århundrede, indtræder Schüco på flere nye forretningsområder, med speciale i døre, vinduer og facade-konstruktioner i glas, stål og aluminium. Schüco tager derefter det naturlige skridt ind i solcelleindustrien, og med deres ekspertise indenfor glas- og aluminiumskonstruktion, opnår de stor succes, og udvider sidst i 90’erne deres solcelle-division.

I løbet af de sidste 10 år, har Schüco etableret sig som en entreprenør og leverandør af totalløsninger til energirigtige byggeprojekter. Kontorer og skyskrabere, konstrueret efter et princip om energibesparelse, såvel som energiproduktion, med solenergi integreret i facader og vinduespartier.

Schüco fortsætter med, at være ledende indenfor grøn teknologi og bæredygtigt byggeri – virksomheden har netop investeret i en udvidelse af deres Technology Center i Bielefeld, så de fortsat kan holde deres position som innovatorer og nyskabende udviklere.

Hvorfor vælge Schüco?

Som en stor, anerkendt og branded virksomhed, står Schüco som en stærk og solid partner, med styr på tingene, og produkter man kan stole på, som opfylder ens krav og forventninger.

Virksomhedens primære forretningsområde er ikke fremstilling af solcellepaneler. Selve solcelledivisionen står kun for lidt over en tredjedel af hele virksomhedens omsætning, som primært skal findes i store byggerier og konstruktioner af facader og vinduespartier.

Det betyder, at garantien som Schüco stiller på deres paneler, selvom den ikke er hverken længere eller kortere end andre producenters, er en del mere pålidelig, da der eksisterer en større koncern over solcelledivisionen, som kan dække eventuelle tilbagekaldelser eller defekte paneler.

Udover det, så finder vi det betydeligt mere betryggende, at vores garantier bliver stillet af en leverandør med et velstøbt fundament i Tyskland, som ikke bare kan hive teltpløkkerne op og sejle hjem til Kina, uden at indfri vores garantier.

Kvalitetskontrol

Når man har at gøre med en virksomhed som selv kan teste deres solceller, så er det fordi de vil kunne stå inde for kvaliteten. Schücos mono krystallinske kvalitetspaneler er plus-sorterede, og lever op til den effekt som er påført panelet eller bedre. Ligeledes sørger de for, at panelerne er ens i mål og vægt, og at der ikke er skæve vinkler eller utætheder. Hvis de ikke er tilfredse med deres egen produktion, så slipper de den ikke ud på markedet.

Det kan i værste fald forårsage forsinkelser på ordrer, da en ny produkt-linje skal sættes i værk, og produktionsmetoderne skal gennemgås for eventuelle fejl.