Inverter – Fronius IG Plus 150V-3

Inverter Index

Energi og Sol på Facebook

 

Fronius

IG Plus 150V-3

Den store af de tre-fasede fra Fronius IG Plus serien, hvis kapacitet bør være mere end nok til de fleste private husstande. Med denne inverter kan man dimensionere solcelleanlæg fra omkring 11,7 kWp, op til små 14,0 kWp, uden at overbelaste mekanikken i enheden.

På trods af enhedens størrelse, så har den stadig de samme komponenter og egenskaber, som de foregående kapaciteter i serien. Den er velegnet til udendørs montering, har indbygget transformer, og er trods sin størrelse ligeså støjsvag som andre Fronius invertere. Som andre af de store tre-fasede invertere, har den marginalt højere effektivitet, med sine 95,2% (EU). Det er lidt over standard effektivitet for invertere med transformer.

Selv om kapaciteten lægger op til brug hos private, så er 150V-3’eren absolut velegnet til mindre virksomheder, med et nogenlunde konstant el-forbrug året rundt. Grundet den nye solcelleaftale, er det blevet lukrativt for virksomheder, at opsætte solcelleanlæg, som er dimensioneret mere eller mindre til, at dække forbruget, uden at overproducere.

       

 

Fronius V-3

     
Kapacitet 12,0 kW [?]
Indgange 6 [?]
Beskyttelsesgrad IP 54 [?]
MPP-trackere 1 [?]
Faser 3 [?]
Inden- og udendørs placering Checkmark [?]
Transformer Checkmark [?]
Støjsvag Checkmark [?]
Indbygget COM-modul Grøn minus (Tilkøbes) [?]
Effektivitet (EU) 95,2 % [?]
Standardgaranti 5 år [?]
Tilkøbsgaranti 20 år [?]

 

   
       

 

 Green bar

 

Fronius.com – IG Plus 150V-3
 
Datablad (.pdf)
Garanti (.pdf)
Fronius animationsfilm
COM-kort