Inverter – Fronius IG Plus 120V-3

Inverter Index

Energi og Sol på Facebook

 

Fronius

IG Plus 120V-3

Den næststørste enhed i Fronius’ IG Plus inverter-serie, som tager over hvor 100V-3’eren slap. Den kan tilsluttes anlæg mellem 9,7 kWp, og helt op til 12,0 kWp, uden at blive overbelastet. Den har samme karakteristika som de andre store invertere af samme fabrikat; den kan monteres både udendørs og indendørs; den har indbygget transformer, hvilket sparer udgiften til et AC/DC relæ, da transformeren beskytter mod eventuel materiel-beskadigende lækstrøm.

Derudover er den støjsvag, og giver generelt kun en smule lyd fra sig, når den ‘peaker’ på en solrig sommerdag, og har brug for at blive kølet ned. ‘Larmen’ kan sammenlignes med støjen fra en gammeldags stationær PC, da det i bund og grund er et par ventilatorer, der køler enheden ned.

Inverteren har et udførligt display, hvor man kan aflæse forskellige produktionsdata. Vil man hellere kunne følge med via sin PC, er det, som med andre Fronius invertere, muligt at tilkøbe et kommunikations-modul og en datalogger, så man via Fronius’ egen software, kan følge med i anlæggets produktion – både live, eller med en historik på små 1000 dage.

       

 

Fronius V-3

     
Kapacitet 10,0 kW [?]
Indgange 6 [?]
Beskyttelsesgrad IP 54 [?]
MPP-trackere 1 [?]
Faser 3 [?]
Inden- og udendørs placering Checkmark [?]
Transformer Checkmark [?]
Støjsvag Checkmark [?]
Indbygget COM-modul Grøn minus (Tilkøbes) [?]
Effektivitet (EU) 95,2 % [?]
Standardgaranti 5 år [?]
Tilkøbsgaranti 20 år [?]
     
       

 

 Green bar

 

Fronius.com – IG Plus 120V-3
 
Datablad (.pdf)
Garanti (.pdf)
Fronius animationsfilm
COM-kort