Inverter – Fronius Agilo 75.0-3

Inverter Index

Energi og Sol på Facebook

 

Fronius

Agilo 75.0-3

Agilo-serien af invertere fra Fronius er en del af den nye generation af invertere. Store industrielle invertere, med transformer-baseret teknologi, høj kapacitet, høj effektivitet og langtidsholdbarhed er blot nogle af ordene man kan bruge til, at beskrive inverterne i Agilo serien, som tæller denne 75’er, og en lidt større 100.0-3.

Fronius specialiserer sig både i invertere til privat- og erhvervsmarkedet, og Agilo serien er lidt af et flagskib, som sammen med de store centrale invertere, kan håndtere store anlæg beregnet til eksempelvis landbrug. 75 og 100 kW er tæt ved grænsen for, hvor mange solcellepaneler man kan, og bør, tilslutte til en enkelt inverter. Det er en ting at enhederne bliver så store som de gør, men solcellepaneler optager nu engang en del plads, og man ender med at skulle trække kabel, fra paneler opstillet 50 meter væk. Det vil muligvis føre til en del effekttab i kablerne, og dermed unødigt forringe produktionen.

Vi tilbyder både Agilo 75 og 100, dog med det forbehold, at 75’eren i skrivende øjeblik ikke er på lager, men forventes at komme det inden foråret. En service vi tilbyder oveni er, at overvåge, rengøre og udføre vedligehold på større solcelleanlæg til industri. Hvis man taler om et anlæg på 4-500, eller måske over 1000 paneler, så er det en god idé, at have organiseret overvågning, således man kan opretholde peak-produktion så længe som muligt, uden nedsat ydelse grundet defekte paneler eller lignende.

       
  Fronius Agilo      
Kapacitet 75,0 kW [?]
Indgange 2* [?]
Beskyttelsesgrad IP 20 [?]
MPP-trackere 1 [?]
Faser 3 [?]
Udendørs placering Grøn minus [?]
Transformer Checkmark [?]
Støjsvag Grøn minus [?]
Indbygget COM-modul Grøn minus (Tilkøbes) [?]
Effektivitet (EU) 96,8 % [?]
Standardgaranti 5 år [?]
Tilkøbsgaranti Grøn minus [?]
     
       

 * Fronius’ store invertere som f.eks. CL og Agilo serierne, bruges optimale sammen med Fronius’ ‘String Controller‘, som samler strengene og blandt andet gør detaljeret overvågning muligt. String Controlleren kan tage op til 30 strenge og 250 ampere, så den kan mere end håndtere et 100 kWp anlæg.

 Green bar

 

Fronius.com – Agilo 75.0-3
 
Datablad (.pdf)
Garanti (.pdf) 
Fronius Animationsfilm
COM-kort